Herroepingsrecht/bedenktijd

U heeft het recht uw gehele bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om de bestelde producten retour te sturen.

Na ontvangst en controle van de ontvangen goederen, krijgt u dan het volledige orderbedrag van de geretourneerde goederen inclusief verzendkosten gecrediteerd mits deze goederen in onbeschadigde en ongebruikte staat zijn. De verzendkosten voor retour van uw huis naar Wellness & Tuin zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Wellness & Tuin geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@wellnessentuin.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Maatwerk producten

Sommige producten die u via wellnessentuin.nl koopt, worden klant specifiek (dikwijls volgens door u opgegeven specificaties/offerteaanvraag) of op maat en gemaakt. Denk hierbij aan alle configuratie wensen met betrekking tot houtproducten, kleur en SPA toebehoren ten behoeve van hottubs. Enkele voorbeelden hiervan zijn: ‘een grijze kuip in plaats van standaard wit’, of Thermowood in plaats van Grenen’. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op maatwerkproducten. De verkoop van deze producten is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Verzegelde producten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op verzegelde producten. De verkoop van deze producten is hiermee na succesvolle betaling definitief. Verzegeling van producten komt onder andere voor bij (onderhouds-)producten zoals oliën, coatings, wateronderhoud, chloor en hottub geuren. Gerelateerde merknamen van verzegelde producten zijn Rubio Monocoat en Aqua Excellent.

Houdbare producten

Indien een product aangekocht via wellnessentuin.nl een beperkte houdbaarheid heeft, dan kan dit product niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Contactgegevens

WELLNESS & TUIN

Industrieweg 12a

5324 JX AMMERZODEN

info@wellnessentuin.nl

KvK nummer: 85534927