Over Wellness & Tuin

Wellness & Tuin helpt jou intenser te genieten van je tuin door de juiste wellness producten en accessoires te selecteren. Door middel van persoonlijk advies, het gemak van ons onlineplatform én premium producten bieden we  je onvergetelijke relaxmomenten in je eigen achtertuin! De bijpassende onderhoudsproducten zorgen ervoor dat jouw thuiswellness nóg langer in topconditie blijft.

Ontstaan Wellness & Tuin
Leuk om alvast digitaal kennis te maken, wij zijn Edwin van Giessen en Jelko van Wel.

Edwin: Na ruim 25 jaar klant- en verkoopervaring opgebouwd te hebben in de ICT-sector, besloot ik eind 2019 te starten met een eigen onderneming in het wellness segment. Ik merkte al snel dat klanten op zoek zijn naar een persoonlijk en eerlijk advies rondom de aanschaf van een luxe product.

Jelko: Ik hou van planten. Met mijn bedrijf ben ik één van de marktleiders op het gebied van export naar het buitenland. Een tuin is een bron van inspiratie, ontspanning maar creëert ook gezellige momenten met familie en vrienden.

De combinatie van aankleding en ontspanning in de tuin brengt de ervaringen die we hebben opgedaan bijeen. Zo is Wellness & Tuin gespecialiseerd op tuin gerelateerde artikelen en bijbehorende accessoires. De samenwerking biedt de combinatie van advies en aanschaf tot een totaalpakket aan ontspanning en comfort!

Bezoek daarom geregeld deze website want we zijn altijd bezig met nieuwe producten ten behoeve van uitbreiding van ons assortiment.

Je bent altijd van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies en een bakje koffie. Maak wel even een afspraak om ons niet mis te lopen.

Mogen wij jou helpen je relaxmoment te veranderen in een onvergetelijk moment?

We willen onze klanten intenser laten genieten van het leven thuis, dit doen we middels ontspannende en luxe wellnessproducten.
We willen onze klanten intenser laten genieten van het leven thuis, dit doen we middels ontspannende en luxe wellnessproducten.

De beloftes van Wellness & Tuin:

1
Persoonlijk contact om het juiste advies te geven

‘Wij willen jouw vraag en behoefte begrijpen en staan daarom met persoonlijk contact voor je klaar om desgewenst het juiste advies te geven.’

2
Kies gemakkelijk de juiste premium producten

‘Al onze producten zijn gekozen vanwege de hoge kwaliteit. We helpen je graag door de juiste producten alvast samen te voegen.’

3
Iedere accessoire telt voor ons

‘Details maken het verschil tussen relaxen & écht genieten. Wij zorgen dat jij kan genieten!’

4
Het gemak van de drie digitale B’s

‘Ervaar vervolgens het gemak van online bestellen, betalen & bezorgen!’

De beloftes van Wellness & Tuin:

Instagram