Toont alle 5 resultaten

De perfecte tafel: houten tuintafels voor een gezellig samenzijn buiten

Houten tuintafel gemaakt van Douglas hout

Een houten tuintafel is de perfecte toevoeging aan elke tuin. Het geeft een gezellige sfeer en nodigt uit om samen te komen met vrienden en familie. Een tafel gemaakt van Douglas hout is een goede keuze als je op zoek bent naar een tafel die robuust en duurzaam is. En als je van een industriële look & feel houdt, dan zijn stalen poten een mooie toevoeging.

Douglas hout Douglas hout is een populaire houtsoort voor tuintafels. Het is namelijk een duurzame en sterke houtsoort die van nature bestand is tegen weersinvloeden. Hierdoor blijft de tafel langer mooi en kun je er jarenlang van genieten. Daarnaast heeft Douglas hout een warme uitstraling en geeft het een gezellige sfeer aan je tuin.

Materiaalkeuze

Douglas hout heeft weinig onderhoud nodig. Met een laagje Douglas olie blijft het hout langer mooi en beschermd tegen weersinvloeden.

Bij het kiezen van de perfecte tafel voor buiten is het belangrijk om rekening te houden met de materiaalkeuze. Een goede keuze is het gebruik van stalen poten. Deze zorgen voor een stevige basis. Er zijn diverse onderstellen leverbaar, zodat je de tafel geheel naar eigen wens kunt samenstellen.

Door te kiezen voor stalen poten in combinatie met Douglas hout, heb je dus een tafel die niet alleen stevig en duurzaam is, maar ook nog eens weinig onderhoud nodig heeft. Zo kun je optimaal genieten van gezellige avonden buiten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de staat van de tafel. Kortom, door slimme keuzes te maken qua materiaal, creëer je de perfecte tafel voor een gezellig samenzijn buiten.

Picknicktafel

Een picknicktafel is een leuke variant op de standaard tuintafel. Het is een tafel met bankjes aan de zijkanten, waardoor je gezellig samen kunt eten of spelletjes kunt spelen. Een picknicktafel gemaakt van Douglas hout is altijd een goede keuze, niet alleen in eigen tuin maar ook voor gebruik op een schoolplein, in een park of kantoortuin.

Afmetingen

Afhankelijk van het aantal personen dat aan de tafel plaatsneemt, zijn er verschillende afmetingen mogelijk voor een houten tuintafel. Het meest gekozen model is geschikt voor acht personen en biedt genoeg ruimte voor zowel eten als gezelligheid.

Een tuintafel van hout brengt een natuurlijke sfeer in de tuin en past goed bij andere houten tuinmeubelen. Al met al is het belangrijk om bij het kiezen van een houten tuintafel rekening te houden met het aantal personen dat eraan zal zitten. Kies daarbij dus voor een geschikt formaat en het gewenste materiaal om zo optimaal te kunnen genieten van een gezellig samenzijn buiten.

Een compleet overzicht van ons assortiment vind je hier