Toont alle 2 resultaten

Hottub samenstellen: waar moet je op letten?

Persoonlijke wensen

Bij het samenstellen van een eigen hottub zijn er verschillende persoonlijke wensen waar je rekening mee kunt houden. Een belangrijke factor is het aantal zitplaatsen dat je wilt hebben. Wil je graag alleen met je partner genieten van de hottub, of wil je ook vrienden en familie uitnodigen?

Daarnaast is de grootte van de hottub van belang. Heb je genoeg ruimte in de tuin voor een grote hottub, of moet deze juist wat compacter zijn? Ook kun je kijken naar extra opties zoals verlichting of jets, die de wellness-ervaring nog aangenamer maken. Tot slot speelt het budget een rol bij het samenstellen van een eigen wellness thuis. Door deze persoonlijke wensen in kaart te brengen, kun je de perfecte luxe hottub samenstellen die past bij jouw behoeften en wensen.

Soort hottub

Als je zelf een hottub wilt samenstellen, zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Een belangrijke factor is het aantal personen dat in de hottub moet passen. Afhankelijk van de grootte van je gezin of vriendengroep kun je kiezen voor een hottub die geschikt is voor 2 tot 8 personen.

Een andere belangrijke factor is het materiaal waarvan de hottub gemaakt is. Er zijn verschillende materialen beschikbaar, zoals hout en fiberglas. Hout is een populair materiaal vanwege de natuurlijke uitstraling, terwijl het fiberglas onderhoudsvriendelijk is. De afmetingen van de hottub zijn ook belangrijk om rekening mee te houden. Bekijk goed de beschikbare ruimte in je tuin en kies een hottub die daarbij past. Houd ook rekening met de doorgang van je huis naar de tuin om te zorgen dat de hottub op de juiste plek geplaatst kan worden.

Naast deze basisfactoren zijn er ook verschillende extra opties om uit te kiezen, zoals een SPA systeem voor extra ontspanning, een zandfilter om het water schoon te houden en een UV-C filter om bacteriën te doden.

Door het gebruik van een handzaam Thermodeck of gebruik van Thermofoam blijft het water van de hottub langer warm. Dit scheelt veel tijd bij het opnieuw opstoken van de houtgestookte kachel.

Tevens is het mogelijk om de hottub met olie-beits te laten behandelen. Dit doen wij af-fabriek. Dit is zeker aan te raden indien je kiest voor een grenen houtsoort. Een olie-beits voorkomt rotting en verwering van het hout. Thermowood is een houtsoort wat reeds verduurzaamd is. Het Thermowood hoeft niet direct behandeld te worden. Het zal op den duur vergrijzen door zonlicht en weersinvloeden. Dikwijls vind met dit mooi en passend bij een hottub. Wil je toch een kleur behouden? Dan kun je het Thermowood uiteraard behandelen met een geschikte olie-beits.

Kortom, bij het samenstellen van je eigen wellness thuis in de vorm van een hottub is het belangrijk om goed te letten op het aantal personen, het materiaal, de afmetingen en eventuele extra opties. Door goed te kijken naar jouw persoonlijke wensen en behoeften kun je de perfecte hottub samenstellen en genieten van de ultieme ontspanning in je eigen tuin.

Het juiste advies

Voor het juiste advies over het samenstellen van jouw eigen wellness thuis, raden wij aan om ons te contacteren. Je kunt een mail sturen met daarin je vragen maar je kunt uiteraard ook onze showroom te bezoeken. Hier staan diverse modellen hottubs opgesteld, zodat je de look en feel kunt ervaren en een weloverwogen keuze kunt maken. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van de hottub die perfect bij jou past. Bel ons gerust op voor het maken van een gezamenlijke afspraak.

Door ons persoonlijke advies weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en jarenlang kunt genieten van je eigen hottub. Kom dus langs in onze showroom voor het beste hottub advies!