Vitaliteit

Thuis Wellness zorgt voor goede vitaliteit

Een goede gezondheid hebben, dat willen we allemaal! Het is daarom belangrijk om gezond te eten en drinken. Door regelmatig te sporten en te bewegen blijven we fit. Rust en ontspanning dragen bij om ook op mentaal en emotioneel vlak in goede conditie te blijven. Net zoals spiritualiteit en bewustzijn in het leven.

Alle factoren bij elkaar noemen we ‘Vitaliteit’.  In de kern: hoofd, lichaam, hart en ziel. Het gebruik van Wellness brengt alle factoren bij elkaar. 

Na het sporten in de hottub
‘Weer helemaal fit na inspanning en totale ontspanning’. Dit is een vaak gehoord compliment van gebruikers van een hottub. Thuiskomen na het sporten en dan in een heerlijk warm bad de spieren laten ontspannen. Tijdens het bereiden van een gezonde maaltijd, stook je alvast de hout gestookte hottub op. Af en toe roeren van het water helpt je om zodoende de opwarmtijd te verkorten. Na het eten neem je snel een korte douche om vervolgens jezelf onder te dompelen in zo’n 38 graden warm water. Een diepe en intense zucht.. dit is pas relaxed en jezelf onthaasten!

Na inspanning komt ontspanning
Na sporten of een dag vol inspanning kunnen ontspannen in een hottub is bewezen effectief voor:

– verbeterende slaap
– minder stress en angst
– verminderen pijn en het versnellen van herstel
– lagere bloedsuiker
– lagere bloeddruk
– gezondere huid
– goed tegen hoofdpijn/migraine

Geef een reactie